Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ποινή του Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ποινή του Πασχαλάκη

Ποιο ντέρμπι χάνει ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο ματς με τον ΟΦΗ

Ως ένα βαθμό ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του. Το μη χείρον βέλτιστον. Δεν κατάφερε να αθωώσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά τουλάχιστον εξασφάλισε τη συμμετοχή του κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Λίγο μετά την εκδίκαση της απολογίας του 29χρονου τερματοφύλακας την Τρίτη 25/9 εκδόθηκε άλλωστε και η απόφαση που προβλέπει ποινή μίας αγωνιστικής. Οπότε εκτίει την Τετάρτη 26/9 στο ματς κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα (19:00) σε μία φάση (ομίλων) που υπάρχουν περιθώρια για διόρθωση λαθών. Προκρίνονται εξάλλου δύο ομάδες και υπάρχουν ακόμη στο ίδιο γκρουπ οι εκπρόσωποι της Football League Αήττητος Σπάτων και Εργοτέλης.

Γι’ αυτό και την περασμένη Παρασκευή (21/9) ο ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης που εξασφάλισε τη συμμετοχή του Πασχαλάκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 23/9. Κατόπιν, έπαιξε τα χαρτιά του μήπως αθωωθεί ο παίκτης, αλλά επί της ουσίας με την άμεση έκδοση της απόφασης την Τρίτη 25/9 οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η απόφαση της Σούπερ Λίγκα:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024