
«Καμίνι» το Καραϊσκάκη
Δεδομένο το sold out για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα διατέθηκαν 8.000 εισιτήρια και έχουν απομείνει περίπου 4.000 που αναμένεται να διατεθούν στην διάρκεια της αυριανής μέρας
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Οι οπαδοί των πειραιωτών σχημάτισαν «ουρές» σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου για να προμηθευτούν εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι και σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ερυθρόλευκων, διατέθηκαν 8.000 εισιτήρια για την μεγάλη αναμέτρηση των πειραιωτών με τον δικέφαλο του Βορρά.
Αν λάβει κάποιος υπόψιν ότι ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει σχεδόν 20.000 διαρκείας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Κυριακής. Απομένουν περίπου 4.000 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να διατεθούν στην διάρκεια της αυριανής ημέρας. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του γηπέδου των ερυθρόλευκων στις δέκα το πρωί και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» για να ενισχύσει την ομάδα του, σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς του πρωταθλήματος.
- Το t-shirt «Foxes» του Κερτ Κομπέιν βγαίνει στο «σφυρί»
- «Θερμικός θόλος» στην Ευρώπη: Πόσο θα επηρέασε την Ελλάδα – Πάνω από τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
- Η Μπαρτσελόνα πάει για το «μπαμ» με Ζέλικο Ομπράντοβιτς
- «Οι Γκερίλλες» της Μονίκ Βιττίγκ: ένα επικό φεμινιστικό κολλάζ
- Η ασφάλεια στην πράξη: Με επίκεντρο την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τοπικών κοινωνιών
- «Οι Αθώοι»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο στο MEGA





