Ετοιμάζεται να ρίξει τους τίτλους τέλους ο Λουιζάο
Ο 37χρονος αρχηγός της Μπενφίκα αναμένεται να αποσυρθεί στο τέλος της περιόδου 2018-19
Κατασταλλαγμένος στην απόφαση απόσυρσης από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας περιόδου εμφανίζεται να είναι ο Λουιζάο.
Ο 37χρονος αρχηγός της Μπενφίκα ετοιμάζετια να ανακοινώσει σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα (ίσως και σήμερα 25/9) ότι σταματάει το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν 2018-19.
Ο Βραζιλιάνος έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, καθώς είναι ο παίκτης που έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια με τους Λουζιτανούς.
Ο πολύπειρος στόπερ είχε μεταπηδήσει από την Κρουζέιρο στην Μπενφίκα το 2003 και στη 15ετία που βρίσκεται στο Ντα Λουζ πανηγύρισε είκοσι τίτλους με τους «Αετούς». Ελπίζει βέβαια στο φινάλε της φετινής σεζόν να εμπλουτίσει τη συλλογή του.
- LIVE: Παρί – Ολυμπιακός
- Το 1-0 της Γαλατά κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Πώς η εφημερίδα The Times έβγαλε τον Μικ Τζάγκερ από τη φυλακή – «Ποιος συνθλίβει μια πεταλούδα με έναν τροχό;»
- Συναγερμός στο Ισραήλ για κυβερνοεπίθεση – Ιρανοί χάκερ φέρονται να παραβίασαν κάμερες ασφαλείας
- Χάος η Μονακό: Εκτός για «προσωπικούς λόγους» και ο Τάις
- Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό: Πώς επηρεάζονται από τον πόλεμο με το Ιράν

