Κατασταλλαγμένος στην απόφαση απόσυρσης από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας περιόδου εμφανίζεται να είναι ο Λουιζάο.
Ο 37χρονος αρχηγός της Μπενφίκα ετοιμάζετια να ανακοινώσει σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα (ίσως και σήμερα 25/9) ότι σταματάει το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν 2018-19.
Ο Βραζιλιάνος έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, καθώς είναι ο παίκτης που έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια με τους Λουζιτανούς.
Ο πολύπειρος στόπερ είχε μεταπηδήσει από την Κρουζέιρο στην Μπενφίκα το 2003 και στη 15ετία που βρίσκεται στο Ντα Λουζ πανηγύρισε είκοσι τίτλους με τους «Αετούς». Ελπίζει βέβαια στο φινάλε της φετινής σεζόν να εμπλουτίσει τη συλλογή του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπενφίκα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.