Κατασταλλαγμένος στην απόφαση απόσυρσης από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας περιόδου εμφανίζεται να είναι ο Λουιζάο.
Ο 37χρονος αρχηγός της Μπενφίκα ετοιμάζετια να ανακοινώσει σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα (ίσως και σήμερα 25/9) ότι σταματάει το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν 2018-19.
Ο Βραζιλιάνος έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, καθώς είναι ο παίκτης που έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια με τους Λουζιτανούς.
Ο πολύπειρος στόπερ είχε μεταπηδήσει από την Κρουζέιρο στην Μπενφίκα το 2003 και στη 15ετία που βρίσκεται στο Ντα Λουζ πανηγύρισε είκοσι τίτλους με τους «Αετούς». Ελπίζει βέβαια στο φινάλε της φετινής σεζόν να εμπλουτίσει τη συλλογή του.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη Stoiximan GBL με τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα να μην λείπουν για μια ακόμη φορά, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.