Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο στόχος του Γκος για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Ο στόχος του Γκος για τη νέα σεζόν

Ο Αμερικανός γκαρντ αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνφ μίλησαν για την προσπάθεια του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν

Ο Γουίλιαμς – Γκος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στη Nova για τους στόχους των ερυθρόλευκων την σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες. Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Σέρβο σέντερ να τονίζει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκος:

Η σεζόν θα είναι ονειρεμένη για εμένα αν πάρουμε την Euroleague και το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τόσο μπροστά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Παίζω στα γκαρντ, μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα με δείτε να κάνω πολλά στο παρκέ, αναλόγως το τι θα χρειάζονται τα ματς. Θα σκοράρω αν χρειαστεί ή θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, που είναι “ζεστοί”. Θα συνεισφέρω κάθε μέρα».

Για τον Ολυμπιακό των 90-92 πόντων: «Ο κόουτς Μπλατ μας λέει να παίξουμε γρήγορα και με πάθος στην επίθεση, όμως να δίνουμε συγκέντρωση και στην άμυνα. Βελτιωνόμαστε καθημερινά στην άμυνα. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλό μας και να έχουμε περισσότερες κατοχές. Μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Για το γεγονός πως οι αναλυτές θεωρούν πως μπορεί να είναι η «έκπληξη» της σεζόν: «Όπως είπα, αυτό που με κρατάω ξύπνιο είναι να πάρουμε την Euroleague. Δεν σκέφτομαι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και να βελτιώνομαι, για να φτάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τίτλους. Είτε είμαι ο ρούκι της χρονιάς, είτε όχι, εφόσον πάρουμε τους τίτλους θα είμαστε καλά».

Ο Μιλουτίνοφ από την δική του πλευρά επισήμανε:

Μου άρεσε το πώς παίξαμε στην προετοιμασία. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Θα είναι ωραίο να μας βλέπετε φέτος. Πρέπει να προσαρμοστώ στο πώς θέλει να παίζει ο Μπλατ και να κάνω ό,τι μου ζητήσει».

Για το καλοκαίρι και τους Σπερς: «Ήξερα φέτος πως δεν θα πήγαινα εκεί. Πέρυσι ήταν αλλιώς τα πράγματα. Φέτος, όμως, προετοιμαζόμουν για τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Περνάω καλά εδώ».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024