
Do or die για την Εθνική μπάσκετ γυναικών
Μόνο με νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Νότια Κορέα (25,9, 15:30, ΕΡΤ2) η Εθνική μπάσκετ γυναικών προκρίνεται στη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ενα ματς, μία πρόκριση. Ξεκάθαρο το διακύβευμα στη σημερινή do or die αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ γυναικών κόντρα στη Νότια Κορέα (25,9, 15:30, ΕΡΤ2) στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Τενερίφη.
Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά προέρχεται από δύο ήττες στον α’ όμιλο (με Γαλλία και Καναδά), οπότε διεκδικεί την τρίτη θέση του γκρουπ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
Εκεί όπου αρχικά θα διασταυρωθούν οι δεύτεροι και οι τρίτοι από τους τέσσερις ομίλους με τους νικητές να ανταμώνουν στα προημιτελικά με τους πρώτους των γκρουπ.
Η Νότια Κορέα έχει επίσης δύο ήττες και θα παλέψει κι εκείνη για την πρόκριση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ταχύτατη ομάδα, η οποία έχει υψηλό ποσοστό ευστοχίας σε σουτ τριών πόντων.
Στο σημερινό ματς θα επιστρέψει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η Κατερίνα Σωτηρίου. Σε περίπτωση νίκης η Ελλάδα θα διεκδικήσει την Τετάρτη (27/9) μια θέση στα προημιτελικά με αντίπαλο τη δεύτερη του β’ ομίλου (Αυστραλία 4, Νιγηρία 3, Τουρκία 3, Αργεντινή 2 η βαθμολογία μία στροφή πριν από το τέλος των ομίλων).
Αν πάντως η Εθνική φτάσει ως τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πέσει πάνω στην ανίκητη ομάδα των ΗΠΑ.
- Σεισμός τώρα – Αισθητός στην Αττική
- Εργατικά ατυχήματα: Πάνω από 7.500 κάθε μέρα στην ΕΕ το 2023
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη




