Ο Χάουαρντ Ρος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας, καθώς ο Κουβανός φόργουορντ της Ένωσης αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις. Ο Ρος είχε υποστεί θλάση κατά την τελευταία ημέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Ζλάτιμπορ. Τότε είχε εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο πως αυτή ήταν πρώτου προς δεύτερου βαθμού.
Παρότι, λοιπόν, αγωνίστηκε στο ματς με την Μπάνβιτ την περασμένη Κυριακή (23/09), οι ενοχλήσεις επέστρεψαν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.