
Προσήχθη 51χρονος για τη δολοφονία φαρμοκοποιού στο Ν. Ψυχικό
Ο 51χρονος εξετάζεται αυτήν την ώρα από αστυνομικούς της ΓΑΔΑ
Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ένας 51χρονος ως ύποπτος για τη δολοφονία 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινα από το σπίτι του , το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
Ο 51χρονος εξετάζεται αυτήν την ώρα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ το κίνητρο του 51χρονου ήταν οικονομικές διαφορές.
Ο δράστης φαίνεται πως είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές.
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας, όταν οι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν.
Ο άνδρας με σοβαρά τραύματα στην πλάτη, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγη ώρα μετά την επίθεση κατέληξε.
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη
- Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ολομέλεια του Στρασβούργου η έκθεση για το Κράτος Δικαίου – Τα σοβαρά ζητήματα που αναδεικνύει
- Ο Τεντ Μπάντι συνεχίζει να τρομοκρατεί τις ΗΠΑ 37 χρόνια μετά την εκτέλεσή του
- Νέα μπλεξίματα για τον Τέρι Ροζίερ: «Αυτός αναζήτησε τους ανθρώπους που τον δωροδόκησαν»





