
«Φτερά» τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Οι φίλαθλοι των πειραιωτών «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την συμπαράσταση 1.500 οπαδών τους στο γήπεδο των κυανέρυθρων. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλα τα εισιτήρια για την θύρα που θα βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν εξαντληθεί.
Αυτό σημαίνει πως όσοι φίλοι της πειραϊκής ομάδας δεν έχουν εισιτήριο καλό θα είναι να μην πάνε στη Νέα Σμύρνη γιατί θα ταλαιπωρηθούν άσκοπα, από την στιγμή που έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια που προορίζονταν για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Μάλιστα η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως τα εισιτήρια της Θύρας 1, η οποία προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες τυχών μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού, έχουν εξαντληθεί.
Παρακαλούνται οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το στάδιο της Νέας Σμύρνης, καθώς δεν θα υπάρχει διαθέσιμο εκδοτήριο»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι Ερυθρόλευκοι
- Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή
- «Εραστές χωρίς σεξ» – Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κατέρρευσε όταν πέθανε η Ιζαμπέλα Μπλόου
- Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης 67χρονου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
- Έρευνα για διαφθορά με πρωταγωνιστή τον Θαπατέρο – Τι βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιό του
- Κ. Καραμανλής: Κεραυνοί για «παράνομες ή τυπικά νομιμοφανείς» υποκλοπές και για «εμμονή των κρατούντων» στις εκπτώσεις στις δημοκρατικές αξίες


