Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση παντρεύεται σήμερα…

Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση παντρεύεται σήμερα…

Κάποτε ο Ντόντα και οι καλεσμένοι από ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθούσαν να ανοίγονται μπροστά τους περισσότερα από χίλια μπουκάλια γαλλικής συλλεκτικής σαμπάνιας. Ήταν το 2005 όταν παντρεύτηκε στη Βραζιλία την Αθηνά

Τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχα συναντήσει αρκετά χρόνια πριν στο Κέντρο Ιππασίας του Μαρκόπουλου. Ο Βραζιλιάνικης καταγωγής αναβάτης, έδειχνε ένας γλυκός, ήρεμος άνδρας ο οποίος γνώριζε πώς να χειρίζεται έξυπνα τον λόγο. Ένας άνδρας που κέρδιζε τον συνομιλητή του με την ευγένεια και τις γνώσεις του γύρω από τον αθλητισμό αλλά και την διεθνή πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Ο Αλβάρο ή Ντόντα όπως είναι περισσότερο γνωστός είχε φθάσει τότε στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του Αθηνά Ωνάση. Ήταν η εποχή που η χρυσή κληρονόμος και ο σύζυγός της ο οποίος υπήρξε ένας πολλά υποσχόμενος αναβάτης για την Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας επισκέπτονταν αρκετά συχνά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα «διέδιδαν» άνθρωποι κοντά στον κύριο ντε Μιράντα Νέτο γίνονταν διαπραγματεύσεις ώστε να γίνει και ο ίδιος μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιππασίας της Ελλάδας. Ένα δείγμα της… αδυναμίας που έτρεφε ο Βραζιλιάνος για την χώρα μας.

Τότε μάλιστα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Αθηνά και ο Ντόντα θα χρηματοδοτούσαν ένα υπερσύγχρονο κέντρο ιππασίας στην Ελλάδα. Ένα κέντρο που θα φιλοξενούσε διάσημους αθλητές και μεγάλα τουρνουά σαν αυτά που γίνονται στην Ντωβίλ, το Μονακό, το Κεντάκι των Η.Π.Α. (Εκεί όπου βρίσκονται και οι στάβλοι της Μαρίας Νιάρχου, κόρης του μεγιστάνα).

Οι ερωμένες, τα 11 εκατ. δολάρια, η νέα ζωή του Αλβάρο

Τα χρόνια πέρασαν. Ο έγγαμος βίος της Ωνάση με τον ντε Μιράντα Νέτο άρχισε να έχει προβλήματα. Η Ωνάση υποψιαζόταν ότι ο Ντόντα, μέγας playboy στο παρελθόν, την απατούσε. Τελικά οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ντόντα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του ζευγαριού στη Φλόριντα να απατάει την κόρη της Χριστίνας Ωνάση με μια Βελγίδα συνοδό πολυτελείας. Η Αθηνά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ξεκίνησε μια σκληρή μάχη μεταξύ των δύο συζύγων για οικονομικούς λόγους. Ο Βραζιλιάνος αναβάτης ζητούσε πάρα πολλά χρήματα από την Αθηνά. Οι διεκδικήσεις υπέρογκες (ο Ντόντα απαιτούσε κάπου 400 εκατ. δολάρια), τελικά όμως συμβιβάστηκε στα 11 εκατ. δολάρια. Διόλου άσχημα να ξεκινήσει με αυτόν τον χρυσό θησαυρό την νέα του ζωή, στο πλευρό της ερωμένης του, γνωστής δημοσιογράφου στην Βραζιλία, Ντενίζ Σεβέρο.

Σήμερα ο γάμος του Ντόντα στην Αλγκάρβε της Πορτογαλίας

Ο ντε Μιράντα Νέτο και η sexy Σεβέρο παντρεύονται σήμερα στο πλέον κοσμοπολίτικο θέρετρο της Πορτογαλίας. Ένα λαμπερό spot στον λόφο του Αρμακάο ντε Πέρα στην περιοχή Αλγκάρβε. Εκεί όπου βρίσκεται το super luxury hotel «Vila Vita Parc Resort».

Κάποτε ο Ντόντα και οι καλεσμένοι από ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθούσαν να ανοίγονται μπροστά τους περισσότερα από χίλια μπουκάλια γαλλικής συλλεκτικής σαμπάνιας. Ήταν το 2005 όταν παντρεύτηκε στη Βραζιλία την Αθηνά. Όλα αυτά βέβαια τα πλήρωνε η εγγονή του Άρη Ωνάση.

Αρκετοί περιμένουν ανυπόμονα να «τσεκάρουν» αν σήμερα τα χρήματα που ξοδεύει ο ίδιος ο Ντόντα θα είναι τόσα πολλά! Όσο για τις πληροφορίες ότι η Αθηνά, έχει νέο σύντροφο Ιταλικής καταγωγής (γνωστό ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι) μάλλον πρέπει να είμαστε «συγκρατημένοι» γύρω από το θέμα…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024