Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Πασχαλάκης

Κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Πασχαλάκης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε και πήρε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο παίκτης

Κανονικά θα παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (23/9) με την ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, δεν απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/9) στο μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League έπειτα από τη δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με την οποία «φέρθηκε απρεπώς επιδεικνύοντας ανάρμοστη διαγωγή» προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Μπίρδας, επικαλέστηκε κώλυμα των δικηγόρων της ομάδας (Λάμπρου Μπίρδα, Αχιλλέα Μαυρομμάτη) που είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τον χθεσινό αγώνα με την Τσέλσι.

Ο Πασχαλάκης λοιπόν, που κινδυνεύει με μία αγωνιστική αποκλεισμό, θα χάσει εφόσον τιμωρηθεί φυσικά, είτε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη (26/9), είτε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, στις 30/9 για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας θα εξαρτηθεί από τη νέα ημερομηνία στην οποία θα κληθεί σε απολογία ο παίκτης.

Η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου Μαρία Τσαγκιά, που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα της, «προειδοποίησε» ότι δεν θα δοθεί άλλη αναβολή.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024