
Σύλληψη 60χρονου υπόπτου για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά από κατάθεση της νεαρής γυναίκας η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Πειραιά
Ένας 60χρονος κρατείται ως ύποπτος βιασμού της 22χρονης που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά από κατάθεση της νεαρής γυναίκας η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Πειραιά.
Σημειώνεται ότι η 22χρονη είχε βρεθεί κοντά στο σπίτι του 60χρονου στο Ζεφύρι. Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες το βράδυ στην Ασφάλεια.
Η κατάθεση της 22χρονης
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η 22χρονη παραδέχθηκε ότι έκανε για χρόνια χρήση ναρκωτικών. «Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να «φτιαχτώ» το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ …» φέρεται να κατέθεσε η 22χρονη όπως αναφέρει το cnn.gr.
- Ωραιόκαστρο: Κατέληξε η γυναίκα που είχε πάθει ανακοπή – Στους τρεις οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς
- Σουδάν: Τουλάχιστον 330 παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί στον πόλεμο φέτος, σύμφωνα με τη UNICEF
- ΟΙΕΛΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος – «Ώρα μηδέν εάν δεν υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις»
- ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί – Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας
- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας στηρίζει τον Αντσελότι




