Μία ενδεχόμενη ισοπαλία με την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στην Τούμπα (20/9, 19:55) δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία για τον ΠΑΟΚ. Ο Εβγέν Σάκχοφ όμως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι «ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι ένας: ψάχνουμε τη νίκη και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτό».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ουκρανού:

-Για το αν θα δείξουν πείσμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Φυσικά. Θέλαμε να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και σε αυτή τη διοργάνωση και στόχος μας είναι να περάσουμε από την φάση των ομίλων».

-Για το τι περιμένει από την Τσέλσι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Έχουμε το δικό μας πλάνο και αυτό θα ακολουθήσουμε. Ξέρουμε ότι η Τσέλσι έχει ποιότητα, αλλά εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να δείξουμε τις ικανότητες μας».

-Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Το περιμέναμε. Είναι μεγάλη απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και περιμένουμε αυτή τη σειρά των αγώνων».

-Για το αν μπορεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League: «Στόχος μας είναι να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Τσέλσι και προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

-Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Σε κάθε θέση υπάρχει ανταγωνισμός. Όλοι θέλουν να παίζουν και το σημαντικό είναι να περιμένεις την στιγμή και όταν είσαι έτοιμος να παίζεις».

-Για το αν η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα: «Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι ένας. Είναι ο τρόπος να ψάχνουμε τι νίκη και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για αυτό».