Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν συμπεριλήφθηκε απλώς στην αποστολή, αλλά θέτει και γερή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Τσέλσι την Πέμπτη 20/9 στην Τούμπα (22:00) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ο Λουτσέσκου άλλωστε επέλεξε 18 παίκτες, οπότε είναι σαφές ότι κρίνεται έτοιμος ο προερχόμενος από τραυματισμό Σέρβος. Επιπλέον ο Πρίγιοβιτς είναι ο μοναδικός καθαρός επιθετικός, αφού έμεινε εκτός ο Άγγλος Τσούμπα Άκπομ.
Επίσης, δεν υπάρχει καθαρό δεξί μπακ στην αποστολή, οπότε όλα δείχνουν ότι θα μετατεθεί σε αυτή τη θέση ο Βιεϊρίνια και θα αγωνιστεί αριστερά ο Τόσκα.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.