Δολοφονημένη στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, υπό την οδό Στρατηγού Δαγκλή,στην Κηφισιά, εντοπίστηκε 33χρονη γυναίκα.

Το θύμα, που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, φαίνεται πως είχε δεχτεί πολλές σφαίρες, ενώ βρέθηκαν στο σημείο περισσότεροι από δέκα κάλυκες.

Η δολοφονία εκτιμάται πως σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, που σημαίνει πως είτε οι δράστες την περίμεναν μέσα στο γκαράζ, είτε πρόλαβαν κι εισήλθαν μέσα την ώρα που άνοιγε για να μπει και κατόπιν την εκτέλεσαν.

Τις αρχές ειδοποίησε η μητέρα της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ποινικό μητρώο και σχέσεις με «νύχτα»

Το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι μετά τον φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό, και τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, είναι το τρίτο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να είχε κατηγορηθεί και για ληστεία το 2009, με τον συγκατηγορούμενο της να αποτελεί «μεγάλο όνομα» της νύχτας.