
Αγρίνιο: Στο χειρουργείο η 19χρονη που τραυματίστηκε μετά τα επεισόδια- Έξι συλλήψεις
Σχετικά με τη 19χρονη που τραυματίστηκε στην άνω και κάτω γνάθο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείου του Αγρινίου, στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν, χθες το βράδυ, στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Σχετικά με τη 19χρονη που τραυματίστηκε στην άνω και κάτω γνάθο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείου του Αγρινίου, στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Μάλιστα, για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία, σε βάρος αγνώστων ατόμων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα




