Παναθηναϊκός: Ατομικό ξανά ο Μουνιέ
Ο Γάλλος επιθετικός δεν θα είναι στην διάθεση του Δώνη για το ματς με τον Λεβαδειακό
Ο Άντονι Μουνιέ δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γάλλος επιθετικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι ο παίκτης δεν θα είναι στην διάθεση του Δώνη για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. όσοι ξεκίνησαν κόντρα στην ΑΕΛ, έκαναν αποφόρτιση. Το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε σε έντονους ρυθμούς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα ενώ αύριοι οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Γιώργος Δώνης τους έδωσε ρεπό.
Δοκιμάζεται Αφρικανός
Στην προπόνηση της Κ19, παράλληλα, δοκιμάζεται ποδοσφαιριστής από την Αφρική. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Θα πάρει μέρος στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και κατόπιν θ’ αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί. Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι αποτελεί εισήγηση των ανθρώπων του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442