
Μπλιντ: Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανέλυσε τον όμιλο, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί για την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ένωση
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ παραχώρησε συνέντευξη ενόψει της αναμέτρησης του Άγιαξ με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ο όμιλος γενικότερα για τον Αίαντα. Επίσης ο Ολλανδός αμυντικός μέσος μίλησε και για το πόσο ανυπόμονος είναι για το παιχνίδι με την Ένωση, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει με νίκη απέναντι στους κιτρινόμαυρους.
«Υπάρχει μεγάλη ευφορία στην ομάδα και αισιοδοξούμε. Δεν είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, αλλά δεν έχουμε και εύκολο έργο. Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί και μετά υπάρχει η Μπενφίκα που έχει πάει καλά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό σε ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο Ολλανδός μεσοαμυντικός.
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ




