Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βορίδης κατά Καμμένου: Είναι σε παραληρηματική κατάσταση

Βορίδης κατά Καμμένου: Είναι σε παραληρηματική κατάσταση

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ είναι το καθεστώς της παραληρηματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται

«Δεν συνομιλώ ποτέ με υβριστές. Οι απαντήσεις δίνονται σε δημόσιο λόγο και με το ύφος του καθενός. Υπάρχει ήδη νομική αντιδικία, ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου και επίκειται η δίκη σε δεύτερο βαθμό», είπε ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας τις πρωινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Βορίδης  ανέφερε ότι «το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί είναι το καθεστώς της παραληρηματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, λέγοντας “η ΝΔ είμαι εγώ” και δεν είναι ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης».

Συνέχισε λέγοντας ότι «τώρα έχουμε τον κ. Καμμένο που παραληρεί ότι αυτός είναι η ΝΔ. Ο κ. Καμμένος που στηρίζει την συγκεκριμένη κυβέρνηση, αναρωτιέμαι από ποια σκοπιά, για να αποφυλακίζει εγκληματίες, να δίνει άδειες στον Κουφοντίνα και κυρίως με την έγκριση του κ. Καμμένου να φέρνει την Συμφωνία των Πρεσπών, διότι αν δεν του άρεσε θα μπορούσε να είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής ή να πει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει από τη ΝΔ «ακραία στοιχεία» όπως τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024