Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Brunello Cuccinelli, η διαμονή στην «Μεγάλη Βρετανία» και η φωτογράφιση της νέας συλλογής

Ο Brunello Cuccinelli, η διαμονή στην «Μεγάλη Βρετανία» και η φωτογράφιση της νέας συλλογής

Ο Brunello Cuccinelli έφθασε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεττανία» το απόγευμα της Κυριακής

Ο Brunello Cuccinelli έφθασε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεττανία» το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τις πέντε. Ο παγκόσμιας ακτινοβολίας ιδιοκτήτης ενός από τα πλέον luxury και ακριβά brands στον πλανήτη, ανέβηκε στην σουίτα του με αριθμό «614». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σουίτα του ιστορικού ξενοδοχείου, μετά την Προεδρική.

Το τάβλι των… ονείρων μας, με τιμή 5.890 ευρώ

Ο κ. Cuccinelli φαίνεται ότι απολαμβάνει την καλή ζωή σε όλα τα …επίπεδα. Διαμονή σε λαμπερά ξενοδοχεία και σουίτες, όπου άνετα μπορείς να …παίξεις γκολφ, αυστηρά επιλεγμένο φαγητό, άψογο ντύσιμο με την υπογραφή, όπως είναι φυσικό, του δικού του οίκου. Ο Brunello Cuccinelli (έφθασε για ένα εικοσιτετράωρο στη χώρα μας με αφορμή την ομιλία του σε συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται με «φόντο» το Ζάππειο και πολλές ξένες προσωπικότητες να δίνουν το παρόν), πέρα από τα ρούχα και αξεσουάρ τα οποία γνωρίζουν τεράστια επιτυχία (γι’ αυτούς βέβαια που μπορούν να τα αγοράσουν), προσφέρει εργασία στους κατοίκους ενός ολόκληρου μικρού χωριού στην Ιταλία. Όλοι τους δουλεύουν για την κατασκευή των tres chic ρούχων, αξεσουάρ και αντικειμένων.

Ο Brunello, ο οποίος διαθέτει προσωπική boutique με τις κολεξιόν του, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε στη διάρκεια της παραμονής του στην «Μεγάλη Βρεττανία» και το “G.B. Corner Gifts & Flavours”. Εκεί όπου φιλοξενούνται επίσης κάποια από τα ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα. Καταπληκτικά κεριά, ριχτάρια, αξεσουάρ και ένα εξαιρετικό, χειροποίητο τάβλι, που η τιμή του… ζαλίζει κυριολεκτικά. Το συγκεκριμένο τάβλι με την υπογραφή Cuccinelli, στοιχίζει 5.290 ευρώ! Oh my God! Τα ρούχα και αντικείμενα είχαν φθάσει μόλις λίγη ώρα πριν στο “G.B. Corner”. Τα φωτογράφισα ειδικά για εσάς. Μια γεύση από υψηλό γούστο, μοναδική αισθητική και πολυτέλεια. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν μπορούν να τα αγοράσουν. Σίγουρα όμως έχουν την ευκαιρία μέσα από τις φωτογραφίες να τα… ονειρευτούν!

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024