Με την κατεδάφιση beach bar ξενοδοχειακής μονάδας στην Ανάβυσσο «άνοιξε» σήμερα ο β’ κύκλος κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων στην Αττική.
Όπως είχε γίνει γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για το συγκεκριμένο κτίσμα εκκρεμούσε πρωτόκολλο κατεδάφισης από την 22η Ιανουαρίου 1997. Σε αυτόν το κύκλο κατεδαφίσεων εντάσσεται εγκατάσταση ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή με πρωτόκολλο κατεδάφισης εκδοθέν την 26η Αυγούστου 1982.
Υπενθυμίζεται, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν και πέρασαν από… κόσκινο πενήντα και πλέον αυθαίρετα κτίσματα σε αιγιαλό ή δασικές εκτάσεις στον άξονα Αθηνών-Σουνίου, ενώ συνεχίζονται -από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής- κατεδαφίσεις στην περιοχή του Γραμματικού. Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έναρξη κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στα ρέματα της Μάνδρας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.