Με την κατεδάφιση beach bar ξενοδοχειακής μονάδας στην Ανάβυσσο «άνοιξε» σήμερα ο β’ κύκλος κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων στην Αττική.
Όπως είχε γίνει γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για το συγκεκριμένο κτίσμα εκκρεμούσε πρωτόκολλο κατεδάφισης από την 22η Ιανουαρίου 1997. Σε αυτόν το κύκλο κατεδαφίσεων εντάσσεται εγκατάσταση ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή με πρωτόκολλο κατεδάφισης εκδοθέν την 26η Αυγούστου 1982.
Υπενθυμίζεται, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν και πέρασαν από… κόσκινο πενήντα και πλέον αυθαίρετα κτίσματα σε αιγιαλό ή δασικές εκτάσεις στον άξονα Αθηνών-Σουνίου, ενώ συνεχίζονται -από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής- κατεδαφίσεις στην περιοχή του Γραμματικού. Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έναρξη κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στα ρέματα της Μάνδρας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα