Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνδυνο ανοχής της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρουβίκωνα εκφράζουν οι ειδικοί φρουροί

Κίνδυνο ανοχής της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρουβίκωνα εκφράζουν οι ειδικοί φρουροί

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Σώματος Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, η νοοτροπία «από το Ρουβίκωνα είναι, θα φύγουν» έχει περάσει σε ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ.

Την ανησυχία του η νοοτροπία ανοχής στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα να «μεταδοθεί» σε όλη την ΕΛ.ΑΣ εκφράζουν οι ειδικοί φρουροί με αφορμή την αντίδραση του του αστυνομικού – φρουρού στην πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο γενικός γραμματέας του Σώματος Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, εξέφρασε τους φόβους ότι η νοοτροπία «από το Ρουβίκωνα είναι, θα φύγουν» έχει περάσει σε ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μαυροειδάκος, «η εικόνα του αστυνομικού με το λευκό T –shirt προσβάλει όλους τους αστυνομικούς».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο κατά την επίθεση του Ρουβίκωνα, μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, καθώς ήταν η ώρα της αλλαγής βάρδιας και πήγαινε να φορέσει το πάνω μέρος της στολής του, (επειδή στον δρόμο φορούν πολιτικά από την μέση και πάνω για να μην δίνουν στόχο), όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησαν σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου οι δράστες, ένας από αυτούς είπε στον αστυνομικό να βγει έξω για να μην τραυματιστεί από τα τζάμια που θα έσπαζαν και αυτός υπάκουσε κλειδώνοντας πίσω του την πόρτα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024