Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραηλινή πυραυλική επίθεση κατά του αεροδρομίου της Δαμασκού

Ισραηλινή πυραυλική επίθεση κατά του αεροδρομίου της Δαμασκού

«Η αντιαεροπορική μας άμυνα απάντησε σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση κατά του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού και κατέρριψε σειρά εχθρικών πυραύλων» ανακοίνωσε συριακή στρατιωτική πηγή

Ισραηλινοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού, ενεργοποιώντας την συριακή αντιαεροπορική άμυνα, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

«Η αντιαεροπορική μας άμυνα απάντησε σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση κατά του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού και κατέρριψε σειρά εχθρικών πυραύλων» ανακοίνωσε συριακή στρατιωτική πηγή.

Το πρακτορείο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε σε θύματα ή ζημίες, αλλά ανήρτησε βίντεο με την ενεργοποίηση του αντιαεροπορικού συστήματος.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού που ερωτήθηκε για το θέμα απάντησε, σημειώνοντας πως «δεν σχολιάζουμε τέτοιου είδους πληροφορίες».

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, σε μία σπάνια επιβεβαίωση της πραγματοποίησης στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία, ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν 200 πλήγματα στην Συρία τους τελευταίους 18 μήνες, με ιρανικούς κυρίως στόχους.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024