Το Χονγκ Κόνγκ έπληξε ο υπερτυφώνας Μανγκούτ
Στο Χονγκ Κονγκ, το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο κήρυξε συναγερμό στο μέγιστο επίπεδο εξαιτίας ανέμων, που καταγράφηκαν να πνέουν με ταχύτητα 180 χλμ/ώρα σ' ένα νησί στα ανοικτά, και ριπών ανέμου ταχύτητας 242 χλμ/ώρα σε μερικές κορυφές.
Πανικός επικράτησε στο Χονγκ Κόνγκ από τον υπερτυφώνα Μανγκούτ που έκανε μέχρι και τους ουρανοξύστες να τρέμουν.
Ο ισχυρότερος τυφώνας στον κόσμο από την αρχή του 2018 κόστισε τη ζωή σε 30 ανθρώπους και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στις αγροτικές περιοχές στο βόρειο τμήμα του νησιού Λουζόν, του μεγαλύτερου του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων, φέρνοντας πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Στο Χονγκ Κονγκ, το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο κήρυξε συναγερμό στο μέγιστο επίπεδο εξαιτίας ανέμων, που καταγράφηκαν να πνέουν με ταχύτητα 180 χλμ/ώρα σ’ ένα νησί στα ανοικτά, και ριπών ανέμου ταχύτητας 242 χλμ/ώρα σε μερικές κορυφές.
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση


