
Νίκη δια χειρός Καμπάτσο η Αργεντινή, «πάρτι» οι ΗΠΑ
Τεράστια νίκη της «αλμπισελέστε» στο Μεξικό, εκατοστάρα των ΗΠΑ στην Ουρουγουάη
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, καθώς τα φαβορί ΗΠΑ, Αργεντινή και Πουέρτο Ρίκο επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και σημείωσαν νίκες.
Οι ΗΠΑ διέσυραν με το πολύ βαρύ 114-57 την Ουρουγουάη με τον Φράνκ Μέισον των Σακραμέντο Κινγκς (16 πόντοι), αλλά και τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέισον Ράντλ (15 πόντοι) να ξεχωρίζουν.
Με τον Φακούντο Καμπάτσο της «βασίλισσας» πραγματικά «σεληνιασμένο» η Αργεντινή πήρε δύσκολη νίκη με 78-74 μέσα στο Μεξικό και πήρε την 6η νίκη της στην προκριματική φάση.
Ο γκαρντ της Ρεάλ τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 8 ασίστ αλλά και 5 κλεψίματα, με τον Λούκα Βιλντόζα να συμπληρώνει άλλους 10 πόντους. Κορυφαίος για τους Μεξικανούς ο Γκουστάβο Αγιόν με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, αριθμοί οι οποίοι δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα του.
Στην τελευταία αναμέτρηση το Πουέρτο Ρίκο επικράτησε με 82-73 του Παναμά,έχοντας κορυφαίο παίκτη των Τζέι Τζέι Μπαρέα των Ντάλας Μάβερικς (18 πόντοι, 7 ασίστ).
Η βαθμολογία του 5ου Ομίλου:
1. ΗΠΑ 6-1
2. Αργεντινή 6-1
3. Πουέρτο Ρίκο 5-2
——————-
4. Ουρουγουάη 4-3
5. Παναμάς 3-4
6. Μεξικό 3-4
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



