Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσόσιτς: «Νιώθω πιο άνετα με τον... Σέρχιο Ράμος»

Τσόσιτς: «Νιώθω πιο άνετα με τον… Σέρχιο Ράμος»

Γιατί αναφέρθηκε στον Σέρχιο Ράμος ο Ούρος Τσόσιτς και ποια προϋπόθεση έθεσε για να μην χάσει η ΑΕΚ από καμία ομάδα

Η συγκέντρωση σε υπερθετικό βαθμό είναι το στοιχείο που μπορεί να καταστήσει αήττητη την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος μίλησε στην κάμερα της NOVA και για τις δικές του ειδικές αποστολές, ενώ αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη με τον οποίο νιώθει πιο άνετα κατονομάζοντας τον Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ούρος Τσόσιτς στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και το πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο: «Το να πω αν νιώθω σημαντικός είναι βαριά λέξη , οπότε θα ήθελα να μιλήσω με κάποια παραδείγματα. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ο Μπακάκης δεν αισθάνθηκε καλά, οπότε μπήκα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου και να ήταν, σε οποιαδήποτε θέση μου ζητούσε ο προπονητής, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι μπορώ να βοηθήσω άλλες φορές πολύ, άλλες φορές λίγο. Νιώθω σημαντικός όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Όταν μου το ζητήσει ο προπονητής είμαι διαθέσιμος».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Πέρυσι μπόρεσα να βοηθήσω στον πρώτο γύρο, αλλά έλειψα μετά περίπου έξι μήνες. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα καλά του λόγια. Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όταν χρειάζεται».

-Για τον παίκτη που νιώθει πιο άνετα να παίζει δίπλα του στην άμυνα: «Με τον Σέρχιο Ράμος. (σ.σ. γελώντας). Δεν μπορώ να πω κάποιον συμπαίκτη μου. Όσοι ποδοσφαιριστές είναι στην ΑΕΚ αξίζουν να παίζουν. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές με αξία. Ένας παίρνει την τελική απόφαση και αυτός είναι ο προπονητής».

-Για το αν θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώσει κάτι στο παιχνίδι του: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Νιώθω πως κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, των αγώνων και στην καθημερινότητά μου πρέπει να κάνω το ίδιο. Να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Συνεχώς να βελτιώνομαι σε όλα τα επίπεδα».

-Για το ότι παίζουν συνεχόμενα σημαντικά ματς: «Αυτό που ακολουθούμε είναι η περσινή νοοτροπία. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να το θεωρούμε εξίσου σημαντικό. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατή ομάδα και πάντα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο απέναντί μας. Αντίστοιχη είναι η νοοτροπία και στο ματς με τον Άγιαξ».

-Για το αν τον ανησυχεί περισσότερο η δυναμική του Πανιωνίου ή το να χαθεί η συγκέντρωση: «Δεν με απασχολεί κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν η ΑΕΚ είναι στο 100%, τότε είναι πολύ δύσκολο να έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα. Με όλο το σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες, αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν θα χάσουμε από καμία ομάδα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024