Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα ο Μαβράι
Ταξιδεύει και έρχεται το μεσημέρι στην Ελλάδα ο 32χρονος αμυντικός
Στις 14:35 το μεσημέρι της Παρασκευής (14/9) αναμένεται η πτήση του Μαρτζίμ Μαβράι στο αεροδρόμιο Μακεδονία για λογαριασμό του Άρη.
Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και αφότου περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον «Θεό του πολέμου».
Μάλιστα, αναμένεται να δώσει το παρών το απόγευμα (19:00) στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ μαζί με τους νέους του συμπαίκτες
- «Εθνικό σοκ» και «ντροπή»: Η αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας όπως αποτυπώθηκε στα ΜΜΕ της χώρας (pics)
- Τσιμίκας και Σομποσλάι τα είπαν μετά το Ουγγαρία-Ελλάδα (vid)
- Super League: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out
- Volley League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, πράξη 3η στο Μετς
- Οι Αντετοκούνμπο έγραψαν Ιστορία στο NBA: Η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ίδιο ρόστερ (pics, vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/4): Δράση με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ και μπασκετικές μάχες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
- Απογοήτευση στην Ιταλία για τον αποκλεισμό – Γκατούζο: «Αν κάποιος με τρυπήσει, δεν υπάρχει αίμα…»
- Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι 48 ομάδες της τελικής φάσης και οι 12 όμιλοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442