Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποινή-καμπανάκι

Ποινή-καμπανάκι

Ηταν γνωστό εδώ και ημέρες ότι θα έπεφταν καμπάνες για τα επεισόδια και τη μίνι διακοπή στο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ειδικά η ρίψη φωτοβολίδας δεν γινόταν να περάσει ντούκου, έστω κι αν οι ποινές έχουν γίνει ελαφρύτερες σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν

Ηταν γνωστό εδώ και ημέρες ότι θα έπεφταν καμπάνες για τα επεισόδια και τη μίνι διακοπή στο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ειδικά η ρίψη φωτοβολίδας δεν γινόταν να περάσει ντούκου, έστω κι αν οι ποινές έχουν γίνει ελαφρύτερες σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.

Τι έβγαλε η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή; Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 20.750 ευρώ για τη φωτοβολίδα και την ίδια στιγμή ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών του θα καταβάλει το ποσό των 13.500 ευρώ. Ορισμένοι θα υποστηρίξουν ότι οι ακραία επικίνδυνες κινήσεις των φίλων μιας ομάδας που εκτοξεύουν ακόμη και φωτοβολίδες πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότερα.

Είναι μια άποψη και όντως δείχνει σωστή. Αλλο η ποινή και άλλο ένα χάδι. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να το αντιμετωπίσει και διαφορετικά. Σαν μια τελευταία προειδοποίηση, σαν ένα ύστατο καμπανάκι ώστε να μην έχουμε ξανά παρόμοια περιστατικά. Ας πούμε ότι δίνεται ένα σήμα στην κάθε ομάδα για να αναζητήσει τον υπεύθυνο, να νουθετήσει την πλατιά μάζα των οπαδών, να τραβήξει το αφτί σε όσους είναι πιο επιρρεπείς σε λανθασμένες και καταδικαστέες αντιδράσεις.

Γίνεται αυτό; Προφανώς και δεν είναι εύκολο, αξίζει όμως να προσπαθήσουν οι αρμόδιοι. Ειδικά όταν όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη συνέβησαν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη αφορμή και παράλληλα η εικόνα ήταν ξεκάθαρη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024