
ΝΔ: Μισόλογα από Τσίπρα για τις περικοπές συντάξεων
«Ο κ. Τσίπρας άφησε και πάλι μισόλογα για το αν θα κόψει τις συντάξεις που ο ίδιος ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε» σημειώνει η Πειραιώς
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.
«Ο κ. Τσίπρας άφησε και πάλι μισόλογα για το αν θα κόψει τις συντάξεις που ο ίδιος ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε» σημειώνει η Πειραιώς.
«Τα πράγματα είναι απλά: Αν δεν είχε βάλει τη χώρα σε τέταρτο άτυπο μνημόνιο, δεν θα χρειαζόταν καμία διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για το αν θα κοπούν οι συντάξεις. Μέχρι να πάρει το πράσινο φως – όπως του ευχόμαστε – ας ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους για την ‘ευχή’ που τους έδωσε προ εβδομάδος να μην μακροημερεύσουν για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου



