Στην 48ωρη αναστολή λειτουργίας δύο επιχειρήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προχώρησε κλιμάκιο ελεγκτών της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Χανίων. Ύστερα από ελέγχους στις δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή των Φαλασάρνων και στην δημοτική αγορά Χανίων διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων και οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των δύο επιχειρήσεων για 48ώρες.
Η διενέργεια των προληπτικών ελέγχων γίνεται σε εφαρμογή εντολών του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν εφαρμόζεται η φορολογική νομοθεσία.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».