Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποβαθμίστηκε ο τυφώνας Φλόρενς αλλά παραμένει επικίνδυνος

Υποβαθμίστηκε ο τυφώνας Φλόρενς αλλά παραμένει επικίνδυνος

Ο τυφώνας βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου

Στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον , από την κατηγορία 4 που ήταν, υποβαθμίστηκε ο τυφώνας Φλόρενς που έχει σημάνει συναγερμό στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

«Ο τυφώνας βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου», διευκρινίζει σε νεότερο δελτίο που εξέδωσε το NHC, το οποίο εδρεύει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.

Παρότι μια αργή εξασθένιση αναμένεται να αρχίσει έως αργά την Πέμπτη, ο Φλόρενς παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος τυφώνας κυρίως μόλις θα πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσθέτει το NHC.

Νωρίτερα η πολιτεία της Τζόρτζια είχε κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενόψει της έλευσης του τυφώνα.

«Με δεδομένες τις προβλέψεις για την πορεία προς τον νότο του τυφώνα αφού θα έχει φθάσει στις παράκτιες περιοχές, καλώ του πολίτες της Τζόρτζια να προετοιμαστούν για τις επιπτώσεις που θα προκαλέσει ο τυφώνας στα εδάφη και για την άνοδο της στάθμης των υδάτων στις παράκτιες περιοχές» είχε δηλώσει ο κυβερνήτης της πολιτείας, Νέιθαν Ντιλ.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024