![Με σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός στην Ισπανία [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/09/osfp-2.jpg)
Με σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός στην Ισπανία [εικόνες]
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακοπύ αναχώρησε για την Ισπανία χωρίς τους διεθνείς αλλά και τους Αγραβάνη, Γκος
Ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών στο τουρνουά Costal Del Sol και η ομάδα μπάσκετ των πειραιωτών αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ισπανία.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στην αποστολή του τους διεθνείς (Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Τίμα, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ) αλλά και τους ανέτοιμους Γκος και Αγραβάνη αλλά και τον Τσουμάνη.
Μαζί με τους εναπομείναντες είναι και οι βοηθητικοί Χάρις, Στυλιανού, Στεφανίδης, Λαμπρόπουλος, Μιλόσεβιτς και Τσάπμαν.
Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να προπονηθεί σήμερα (12/09) στην Ισπανία.
Το πρόγραμμα του «Costal del Sol»
Πέμπτη 13/09
Ουνικάχα Μάλαγα – Ολυμπιακός 21:00
Παρασκευή 14/09
Ρεάλ Μ. – Ολυμπιακός 21:00
Σάββατο 15/09
Ουνικάχα Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης 21:00
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)



