Τείνει να εξελιχθεί σε… μόδα. Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο προστίθεται στη λίστα με τους αστέρες της La Liga (προεξάρχοντες Μέσι και Ρονάλντο) που κλήθηκαν να απολογηθούν για φοροδιαφυγή.
Ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε ότι διέθεσε τα δικαιώματα της εικόνας του σε μία εταιρεία από την Ουρουγουάη με σκοπό να γλιτώσει φόρους.
Τελικά η εφορία βρήκε παρατυπίες και επιβλήθηκε ποινή στον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την El Mundo ο Βραζιλιάνος θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 750.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.