Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ολγα, η Κατερίνα και τα δακρυγόνα

Η Ολγα, η Κατερίνα και τα δακρυγόνα

Αν νομίζετε ότι το δίδυμο κυριών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπέστη ένα είδος σοκ από τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες λάμψης – κρότου που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη κάνετε λάθος

Αν νομίζετε ότι το δίδυμο κυριών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπέστη ένα είδος σοκ από τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες λάμψης – κρότου που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη κάνετε λάθος.

Ισα-ίσα, ευχαριστημένες εμφανίζονται – όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» –  τόσο η υπουργός Ολγα Γεροβασίλη όσο και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα. Μάλιστα, η δεύτερη έλεγε ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο να κάψουν το Βελλίδειο την ώρα που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςκαι μέσα σε αυτό ήταν ο αμερικανός υπουργός Εμπορίου, ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και βεβαίως σχεδόν το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την κυρία Παπακώστα «υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από ακραίες δυνάμεις να γίνει η νύχτα του Σαββάτου κόλαση».

Η «εσχάτη επιλογή»

Τη ρώτησα ωστόσο εάν αισθανόταν κάποιες τύψεις τη στιγμή που τα δακρυγόνα έπεσαν επί δικαίους και αδίκους, ακόμα και πάνω σε παιδιά. Και ιδού τι απάντησε: «Ηταν για την υπουργό και για μένα η εσχάτη επιλογή. Στόχος τους ήταν να κάψουν το Βελλίδειο, κάτι που ήρθε σε γνώση του αρχηγού της Αστυνομίας. Ηθελαν να εκθέσουν τη χώρα διεθνώς και δεν επρόκειτο να τους αφήσουμε». Αυτά είπε η κυρία Παπακώστα, η οποία να σημειώσω ότι εμφανίστηκε τη Δευτέρα ως αρχηγός κόμματος στη ΔΕΘ (το κόμμα της ονομάζεται ΝΕΟ και έδωσε μάλιστα συνέντευξη Τύπου αναλύοντας την ιδρυτική διακήρυξή του).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024