![Με τους συμπαίκτες στην εθνική Κροατίας τα γενέθλια του Μόντριτς [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/09/modric-1.jpg)
Με τους συμπαίκτες στην εθνική Κροατίας τα γενέθλια του Μόντριτς [Εικόνες]
Περιτριγυρισμένος από τους συμπαίκτες του ο 33χρονος πλέον μέσος
Τα 33 χρόνια ζωής έκλεισε την Κυριακή (9/9) ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Nations Cup βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, με τα μέλη της οποίας γιόρτασε τα γενέθλιά του.
Φορώντας το εθνόσημο της δευτεραθλήτριας κόσμου το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της «χρυσής μπάλας» γιόρτασε τα γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από τους συμπαίκτες του.
Σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram αλλά και ο καλός του φίλος, Ιβάν Ράκιτιτς φαίνεται η συγκέντρωση που έγινε προς τιμήν του.
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 18 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Ο Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens – «Κάτι νέο ξεκινά, η νέα γενιά σπάει τη σιωπή της»



