Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς ο Σέρβος προπονητής κατέθεσε προσφυγή εναντίον του πορτογαλικού συλλόγου. Ο Μιχαΐλοβοτς ζητά 11.195.000 ευρώ από τα «λιοντάρια», επικαλούμενος παράνομη απομάκρυνση και σοβαρή ζημιά στο επαγγελματικό κύρος του.

Το ποσό θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο και φυσικά δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, εντούτοις η κατάσταση είναι σαφώς πιο σύνθετη. Ο Σέρβος τεχνικός απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Λιονταριών μόλις εννέα μέρες μετά την πρόσληψή του (18-27 Ιουνίου), εξέλιξη που ήρθε ως αποτέλεσμα της αλλαγής στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου και την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος προέδρου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Αυτό σημαίνει πως δεν πρόλαβε ούτε να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, καθότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη της προετοιμασίας της πορτογαλικής ομάδας, αλλά και ότι το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε δεν πρόλαβε καν να τεθεί σε ισχύ, αφού ξεκινούσε από την 1η Ιουλίου του 2018. Μάλιστα, ο 49χρονος αποκάλυψε πως βρισκόταν σε διακοπές στη Σαρδηνία όταν πληροφορήθηκε για την απόλυσή του.

Γράψτε το σχόλιό σας