Δεν βιάζεται ο Μπογέ

Ο Αργεντινός μέσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί και θα κάνει νέες εξετάσεις
Δεν βιάζεται ο Μπογέ | in.gr

Ο Λούκας Μπογέ δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ΑΕΚ λόγω του προβλήματος τραυματισμού στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Η πραγματικότητα για τον προπονητή της ΑΕΚ, Μαρίνο Ουζουνίδη είναι (πολύ) σκληρή, ειδικά μετά την τιμωρία του Λιβάγια και του Λόπες. Οι απουσίες πολλές και σημαντικές και ο ίδιος καλείται να βρει την λύση για τον άξονα και τα άκρα της επίθεσης μέσα από το υπάρχον ρόστερ. Ο Γιάννης Γιαννιώτας χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να λογίζεται ως παίκτης που θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Και με δεδομένο ότι και ο Λούκας Μπογέ έχει το πρόβλημα με τους κοιλιακούς, η αγωνία και ο προβληματισμός μεγαλώνει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μπογέ αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει μέσα από το ατομικό του πρόγραμμα να ανεβάσει ρυθμούς. Εκεί θα φανεί πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Ο Αργεντίνος θα ξανακάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει πως προχωρά η περίπτωση του και πως θα συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για να φορτσάρει και να μπει. Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ακόμη και για την πιθανότητα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση. Κάτι στο οποίο προφανώς θα έχει λόγο και η Τορίνο, η οποία έχει τα δικαιώματα του Μπογέ.

Η ΑΕΚ δεν βιάζεται, δεν θέλει να ρισκάρει με τον Αργεντίνο και θα κάνει προσεκτικά βήματα. Διότι αν το κάνει… λάθος, θα τον χάσει για πολύ καιρό. Και αυτό θα είναι τεράστιο πλήγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας