
Η υποκρισία Τσίπρα, οι Άριστοι και τα ιδιωτικά σχολεία
Ο... ταξικός αγώνας του πρωθυπουργού προφανώς εξαντλείται στα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία. Στους Άριστους και κατ' αυτόν στα παιδιά του λαού ή της κοινωνικής πλειοψηφίας όπως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει
Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σχόλια στο διαδίκτυο για την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα που αφορούσε το ελληνικό σχολείο. Στη λογική… Καρανίκα ο πρωθυπουργός είπε: «Αποδεικνύεται ότι οι Αριστοι δεν είχαν τελικά και μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά της κοινωνικής πλειοψηφίας, καθώς από ότι φαίνεται δεν έχουν χρόνο παρά μόνο για τους “Κληρονόμους”, όπως χαρακτήριζε ο Πιερ Μπουρντιέ τους γόνους της ελίτ.»
Ο… ταξικός αγώνας του πρωθυπουργού προφανώς εξαντλείται στα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία. Στους Αριστους και κατ’ αυτόν στα παιδιά του λαού ή της κοινωνικής πλειοψηφίας όπως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει.
Και κάποιοι έσπευσαν να αναρωτηθούν: «Μα καλά. Τα παιδιά του Τσίπρα σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο δεν πηγαίνουν; Από τα σχολεία που καμιά σχέση δεν έχουν με το δημόσιο. Τι μας λέει τώρα δηλαδή;»
Προφανώς ο Τσίπρας δεν είναι ελίτ. Μήπως όμως τα παιδιά του, που δεν φταίνε σε τίποτε βεβαίως, σπουδάζουν στο σχολείο της ελίτ κι όχι της κοινωνικής πλειοψηφίας;
Και κάποιοι άλλοι είπαν: «Προφανώς εκεί στέλνει τα παιδιά του ο πρωθυπουργός και καλά κάνει, για να γίνουν Αριστοι».
- Κρήτη: Φυλάκιση και πρόστιμο 33.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου που το βασάνισε μέχρι θανάτου
- Πέντε πρόσωπα της Intellexa που δεν εξετάστηκαν ποτέ για τις υποκλοπές στο επίκεντρο της αίτησης ανάσυρσης
- Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου
- Ανακυκλώνουμε μπαταρίες για την υγεία, το περιβάλλον και το μέλλον
- Η Anthropic προειδοποιεί: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε την ΑΙ από την πρίζα
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντα από το τροχαίο με τον νεκρό οδηγό – Η στιγμή που η μηχανή παρασύρει πεζή



