Εκρηκτική ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη: Καίγονται κάδοι και παγκάκια [Εικόνες]
Η πόλη μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο μετά τα επεισόδια
Ο επίλογος των εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώθηκαν την ώρα που ο πρωθυπουργός εγκαινίαζε την 83η ΔΕΘ γράφεται στη Θεσσαλονίκη.
Σε μια πόλη που μοιάζει με «βομβαρδισμένη» μετά τις συμπλοκές διαδηλωτών και αστυνομίας, αργά το βράδυ του Σαββάτου συνεχίζουν να καίγονται κάδοι και παγκάκια.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λίγο μετά τις 19:00, όταν ομάδα 100 περίπου νεαρών αποκόπηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών.
Τα επεισόδια στη συνέχεια μεταφέρθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπου στο περιθώριο του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, ομάδες ατόμων άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, που απάντησαν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν.
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό


