Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατ τρικ ο Ναζλίδης, άρεσαν οι νεοαποκτηθέντες του Αρη

Χατ τρικ ο Ναζλίδης, άρεσαν οι νεοαποκτηθέντες του Αρη

Με σούπερ εμφάνιση του Ναζλίδη και τους Σιώπη, Μαρτίνες, Βίτορ να στέλνουν θετικά μηνύματα ο Αρης νίκησε 3-0 τον Αγροτικό σε φιλικό στον Εύοσμο

Με την κεκτημένη ταχύτητα των επίσημων αγώνων συνέχισε ο Αρης και στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, παρ’ ότι ο Πάκο Ερέρα επιστράτευσε νέα πρόσωπα.

Οι Κίτρινοι νίκησαν 3-0 στον Εύοσμο με τον Θωμά Ναζλίδη (που έχει ολιγόλεπτες συμμετοχές στην εκκίνηση της Super League) να πετυχαίνει χατ τρικ και να στέλνει μήνυμα ετοιμότητας.

Ενθαρρυντικό όμως ήταν και το δείγμα γραφής των τελευταίων χρονικά αποκτημάτων της ομάδας. Οι Μαρτίνες, Σιώπης και Βίτορ άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την νέα τους ομάδα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Σιώπης με την μαχητικότητα και το πάθος του έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή του Άρη, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του. Τέλος, ο Βίτορ αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας , έδειξε ότι και αυτός μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βασικό σχήμα, από τους Βαλεριάνο και Μενέντεθ.

Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν, δείχνοντας στον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει ανά πάσα στιγμή. Με τον Ναζλίδη, βέβαια να κλέβει τις εντυπώσεις με το χατ τρικ που πέτυχε. Όλα τα προαναφερόμενα, βέβαια, με δεδομένη και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον Αγροτικό Αστέρα, που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Με σύστημα 4-2-3-1

Ο Πάκο Ερέρα παρέταξε τον Άρη με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Αναγνωστόπουλο. Ο Κωνσταντινίδης κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Βίτορ το αριστερό, ενώ Σόουζα και Μπαγκαλιάνης ήταν το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιώπης και Ιντζόγλου αγωνίστηκαν στα αμυντικά χαφ, μπροστά τους και σε ρόλο οργανωτή ο Ναζλίδης, αριστερά στην μεσαία γραμμή ο Κολάσο, δεξιά ο Μαρτίνες και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντόπουλος.

Γκολάρες από τον Ναζλίδη

Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό , με ένα εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ. Μετά από πολύ όμορφη συνεργασία του Μαρτίνες με τον Κωνσταντινίδη, ο τελευταίος θα μπει από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και θα γυρίσει την μπάλα και ο Ναζλίδης με ένα πολύ όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε ακόμα ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 55΄, με τεχνικό σουτ από τα 30 μέτρα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναγόπουλου.

Ο Έλληνας επιθετικός, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Στο 58ο λεπτό ο Βίτορ θα κάνει μια πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και μέσα από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά θα γυρίσει την μπάλα στον Ναζλίδη, που με σουτ στην κίνηση θα πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τον Άρη. Καλύτερη στιγμή του αγώνα για τον Αγροτικό Αστέρα η φάση του 72ου λεπτού, όταν και μετά από σουτ του Σουλίδη, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη και κατέληξε άουτ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελής Κρυστάλλης): Παναγόπουλος (75’ Καμπάς), Βουτσιάς (69’ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας (66’ Καπρέτσος), Καραμανλής (66’ Αθανασιάδης), Καραντασιάδης, Ιβανίδης, Σουλίδης (69’ Κουκουλέκης), Ρούτσης, Χειρίτραντας (52’ Καραντασιάδης), Αμαραντίδης (52’ Καμπεράι).

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπακαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (78’ Καλλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (79’ Σταμπουλίδης), Διαμαντόπουλος.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024