ΝΔ: Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι «τρύπωσε» στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε ότι «η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης αποκάλυψε χθες μία καλοστημένη απάτη, στην οποία μετείχε και η ίδια»
«Η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης αποκάλυψε χθες μία καλοστημένη απάτη, στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι “τρύπωσε” στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτήν τη δουλειά, καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.
Ο κ. Ρωμανός διευκρίνισε ότι μία εργαζόμενη στην καθαριότητα προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός, όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο.
«Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε.
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος των ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση


