Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Κοζάνη: Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Τραγωδία στην Κοζάνη: Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης -Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους ενώ δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης διακομίστηκαν η κοπέλα και ένας νεαρός και οι δύο βαριά τραύματα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα γίνει από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία, ενώ έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου ατυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαία Κοζάνης.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024