Κανονικά προσέρχονται από το απόγευμα οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, καθώς η απεργία που είχε κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά προκειμένου να καλύψει την κινητοποίηση της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά(ΕΝΕΔΕΠ) έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, κρίθηκε παράνομη, μετά από προσφυγή στη δικαιοσύνη της DPORT, της εταιρείας που διαχειρίζεται εργαζόμενους για λογαριασμό του ΣΕΠ.
Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, είχε εξαγγείλει χθες 24ωρη απεργία, προκειμένου να καλύψει το συγκεκριμένο σωματείο μέλος του.
Η Ένωση Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, σε ανακοίνωσή της ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, σύσταση επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας και πρόληψη των επαγγελματικών ασθενειών και εργατικών ατυχημάτων.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας