Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Εύλογα αγχώνεται η ΝΔ χωρίς το 'άλλοθι' των μνημονίων

Μαξίμου: Εύλογα αγχώνεται η ΝΔ χωρίς το ‘άλλοθι’ των μνημονίων

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται για τη ΔΕΘ και να προεξοφλούν δήθεν 'παροχολογία'», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται για τη ΔΕΘ και να προεξοφλούν δήθεν ‘παροχολογία’», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Τονίζει πως «το μόνο ψέμα που υπάρχει, είναι τα καταστροφολογικά σενάριά τους, αφού η χώρα είναι πλέον εκτός μνημονίων, η οικονομία υπεραποδίδει και υπάρχει η δυνατότητα ελάφρυνσης των πολιτών και ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους χωρίς να αμφισβητείται η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων».

«Εύλογα λοιπόν αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης χωρίς το ‘άλλοθι’ των μνημονίων», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προσθέτοντας: «Γιατί οι πολίτες θα βλέπουν κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρα, ποιος θέλει να ρημάξει το κοινωνικό κράτος και τη δημόσια ασφάλιση και ποιος να ενισχύσει τους πολλούς και τον κόσμο της εργασίας».

«Όσο για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης ας αρκεστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση και σε ένα σχέδιο μήπως και ξεπληρώσει τα 200 εκατ. ευρώ φέσια του κόμματός του, αντί να ψάχνει τρόπο να τα διαγράψει» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη  εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι «επιστρέφει στον τόπο των εξαγγελιών, στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει υποσχέσεις που ούτε κοστολόγησε, ούτε έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει».

Είχε δε προηγηθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη που αφ’ ενός κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην μπει στον κόπο να προνομοθετήσει πακέτο παροχών για την επόμενη τετραετία […] διότι οι δεσμεύσεις αυτής της κυβέρνησης τελειώνουν τη μέρα των εκλογών».

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρατήρησε δε ότι «το να επιδοθούμε σήμερα οι πολιτικές δυνάμεις σε ένα άκρατο κρεσέντο λαϊκισμού και παροχολογίας θα βλάψει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα» κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανευθυνότητα και λαϊκισμό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024