Ξεκίνησαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ, 13 άμαχοι νεκροί
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Τουλάχιστον 13 άμαχοι, εκ των οποίων έξι παιδιά, σκοτώθηκαν την Τρίτη σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητήριου Ραμί Αμπτνέλ Ραχμάν.
Σύμφωνα με την ΜΚΟ, οι επιδρομές είχαν στο στόχαστρο τους αρκετές περιοχές, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 13 αμάχων, συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών και τον τραυματισμό περίπου 30 ανθρώπων.
Οι επιδρομές έγιναν «στον απόηχο των επιθέσεων των ανταρτών ενάντια σε θέσεις δυνάμεων του καθεστώτος στην γειτονική επαρχία Λατάκια που είχαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς», τόνισε ο Ραχμάν.
Ο συριακός στρατός «ετοιμάζεται να διευθετήσει» το πρόβλημα της «τρομοκρατίας» στην επαρχία Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στη Συρία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν



