Ξεκίνησαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ, 13 άμαχοι νεκροί
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Τουλάχιστον 13 άμαχοι, εκ των οποίων έξι παιδιά, σκοτώθηκαν την Τρίτη σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητήριου Ραμί Αμπτνέλ Ραχμάν.
Σύμφωνα με την ΜΚΟ, οι επιδρομές είχαν στο στόχαστρο τους αρκετές περιοχές, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 13 αμάχων, συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών και τον τραυματισμό περίπου 30 ανθρώπων.
Οι επιδρομές έγιναν «στον απόηχο των επιθέσεων των ανταρτών ενάντια σε θέσεις δυνάμεων του καθεστώτος στην γειτονική επαρχία Λατάκια που είχαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς», τόνισε ο Ραχμάν.
Ο συριακός στρατός «ετοιμάζεται να διευθετήσει» το πρόβλημα της «τρομοκρατίας» στην επαρχία Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στη Συρία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025



