Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγιοβιτς: «Δεν έδωσαν την ρήτρα Μπορντό και Σπόρτινγκ»

Πρίγιοβιτς: «Δεν έδωσαν την ρήτρα Μπορντό και Σπόρτινγκ»

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από Γιρονδίνους και «λιοντάρια»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αναφορικά με τα όσα έγιναν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και το ενδιαφέρον που έδειξαν δύο ομάδες για την απόκτηση του.

Ο Σέρβος επιθετικός σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους συμπατριώτες του παραδέχθηκε ότι οι δύο ομάδες (Μπορντό και Σπόρτινγκ) κινήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τη ρήτρα (10 εκατ. ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

«Υπήρξαν ιστορίες για την μεταγραφή μου στην Σπόρτινγκ, στη Μπορντό αλλά οι σύλλογοι δεν συμφώνησαν στην ρήτρα», φέρεται να είπε σε πηγαδάκια ο στράικερ του Δικεφάλου, με τον 28χρονο φορ να εκφράζει την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ασπρόμαυρη φανέλα. «Έμεινα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θέλω να κερδίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο υψηλόσωμος στράικερ.

Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών η Σπόρτινγκ κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ, συν τον Λουκ Καστάνιος με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Δικέφαλος, όμως, αρνήθηκε την πρόταση και κράτησε στο ρόστερ του τον βασικό του στράικερ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην πατρίδα του, καθώς έχει κληθεί στην Εθνική Σερβίας για τα παιχνίδια του Nations League. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε τις αναμετρήσεις που ακολουθούν, λέγοντας: «Είμαι σίγουρα χαρούμενος που ήρθα να παίξω για την Εθνική ομάδα, για την πατρίδα μου. Όλοι έχουμε κίνητρο για ένα καλό ξεκίνημα, να πετύχουμε νίκη και στους δύο αγώνες και να είμαστε πρώτοι.

Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λιθουανία κι ελπίζω ότι θα έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο, για να βρεθεί δίπλα μας. Στο παιχνίδι με την Γεωργία, ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και τώρα χρειαζόμαστε το ίδιο. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι και ακόμη κι αν κληθώ να παίξω για ένα λεπτό, θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ και θα τα δώσω όλα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024