
Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την υπό εξέλιξη ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ
Επίσκεψη «αστραπή» στην Αθήνα για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στα Σκόπια με την ηγεσία της ΠΓΔΜ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Στόλτενμπεργκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την υπό εξέλιξη ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, η οποία ξεκίνησε μετά την πρόσκληση που της απηύθυνε το ΝΑΤΟ στις 12 Ιουλίου 2018.
Η ενημέρωση από τον γ.γ. του ΝΑΤΟ θα έχει τη μορφή δείπνου εργασίας.
Σημειώνεται πως τα Σκόπια θα επισκεφθούν αυτή την εβδομάδα, εκτός του Γ. Στόλτεμπεργκ, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο αυστριακός καγκαλάριος Σεμπάστιαν Κούρτς, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στήριξης του «Ναι» στο δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου.
- «Η συνείδησή μου δεν είναι καθαρή»: Θύμα ή συνεργός η επί χρόνια σύντροφος του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος
- Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις στη Ρωσία με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή για να προμηθευτεί καύσιμα
- Ρωσία – Κίνα: Ο κόσμος κινδυνεύει να επιστρέψει στον «νόμο της ζούγκλας»
- Γιατί έγιναν τόσο ακριβά τα εισιτήρια του Μουντιάλ
- Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου τον Ιούνιο


