
Πρωτόπαπας: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα στην ΝΔ
Δηλώσεις του μέλους της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής
«Βλέπουμε ότι μπορεί να υπάρξει ριζική ανατροπή των συσχετισμών και αυτό θα τεκμηριώσει η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στην Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Επιδιώκουμε να είναι τέτοια τα ποσοστά στις εκλογές που να μην αμφισβητείται ο ρόλος του Κινήματος Αλλαγής ως κυρίαρχου στον προοδευτικό πόλο. Θέλουμε διψήφιο ποσοστό», υποστήριξε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.
Ο κ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, κατέστησε σαφές ότι «το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να γίνουμε βαστάζος της ΝΔ ή ένα βολικό συμπλήρωμα. Δεν φιλοδοξούμε να παίξουμε το ρόλο του κ. Καμμένου». Τόνισε επίσης ότι «πρέπει να αποτραπεί η δεξιά παλινόρθωση. Ο ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ και ο νεοφιλελευθερισμός», ενώ εκτίμησε οτι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές. «Θέλουμε -συνέχισε- να γίνει προεδρική εκλογή το 2020, αλλά πρέπει τα πρόσωπα να δημιουργούν όρους ευρύτερης συναίνεσης. Αυτό συνέβη με τον Κ. Στεφανόπουλο και με τον Κ. Παπούλια, δεν μπορεί να συμβεί με τον Κ. Καραμανλή».
Απέδωσε τέλος ευθύνες στον Στ. Θεοδωράκη για το ναυάγιο της συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με το Ποτάμι που, όπως είπε, πια δεν μπορεί να σταθεί ως αυτόνομο κόμμα.
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων