
Σε ναυπηγείο στο Πέραμα για επισκευή το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Το πλοίο επιθεωρείται από πραγματογνώμονες που έχουν ορίσει η εισαγγελία Πειραιά αλλά και το υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της πυρκαγιάς
Σε ναυπηγείο στο Πέραμα για επισκευαστικές εργασίες, από την ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά, αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο γκαράζ του οποίου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία εν πλω για τα Χανιά την περασμένη Τρίτη 28/08, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές ζημιές.
Το πλοίο επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα.
Τη φωτιά κατάφερε να κατασβέσει μετά από πέντε ημέρες μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ σταδιακά από το γκαράζ του πλοίου ξεφορτώθηκαν τα 80 φορτηγά και 152 ΙΧ οχήματα που μετέφερε, πολλά εκ των οποίων υπέστησαν σημαντικές ζημιές αλλά και ολική καταστροφή. Το πλοίο επιθεωρείται και σήμερα από πραγματογνώμονες που έχουν ορίσει η εισαγγελία Πειραιά αλλά και το υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της πυρκαγιάς.
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
- Λαρεντζάκης για την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία: «Να βγάλουμε αντίδραση με την Πορτογαλία»



