Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «πρώτη» Τουρέ και Νάουελ στα ερυθρόλευκα

Η «πρώτη» Τουρέ και Νάουελ στα ερυθρόλευκα

Ο Γιάγια Τουρέ πήγε το πρωί στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών και έκανε προπόνηση. Θα είναι πανέτοιμος να παίξει σε δυο εβδομάδες. Πρώτη προπόνηση και για τον Ναχουέλ

Ο Γιάγια Τουρέ ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα, στην προσπάθεια του να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού και έκανε προπόνηση, δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την μεγάλη του επιθυμία να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως θα χρειαστεί ένα διάστημα 15-20 ημερών ώστε ο Τουρέ να είναι απόλυτα έτοιμος για ν’ αγωνιστεί και είναι πολύ σημαντικό για τον Αφρικανό μέσο ότι θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Αφρικανός μέσος δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να καλύψει το έδαφος κι έχει ως στόχο να είναι έτοιμος να παίξει στο πρώτο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπέτις στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πήγε Ρέντη και ο Ναχουέλ

Εκτός του Γιάγια Τουρέ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού πήγε και ο Ματίας Ναχουέλ, ο οποίος έκανε και αυτός προπόνηση στο Ρέντη. Ο νεαρός εξτρέμ που αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση καθώς έχει κάνει προπονήσεις με την ισπανική ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024